област Пазарджик
Звъничево,
България
23.3106423
42.7151973
UserLikes
Име: ТРАКИЙСКО ЦВЕТЕ 2002
Адрес: Звъничево, област Пазарджик
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.trakiysko-tsvete.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Търговия на едро с цветя и растения
Дейност:

Търговия на едро със свежи цветя и саксийни растения

Ключови думи: карамфил, мини карамфил, гербер, стрелиция, хризантема

Вижте на картата

Сподели във Facebook
За нас

ТРАКИЙСКО ЦВЕТЕ 2002 ООД е основана през 1990 г. в гр. Пазарджик и е повече от 20 г. на пазара за цветя в България. Основен предмет на дейност е търговия на едро със свежи цветя и саксийни растения. Фирмата ни е директен вносител на свежи и саксийни цветя в България от Холандия, Турция, Еквадор, Италия, Испания и др.


За доставката на цветя разчитаме единствено на собствено изградени дългогодишни контакти, с нашите партньори и коректно отношение към тях. Разполагаме с модерна складова база и оранжерия за оптимално съхранение на цветята. Също така предлагаме най-голямо разнообразие на рязан цвят и саксийни цветя, които можете да поръчате при нас и ние да ви ги доставим.


Имаме изградена добра дистрибуторска мрежа и екип с доказани професионални качества и опит. Извършваме разнос в цялата страна. Логистиката на цветя до нашите клиенти в страната се извършва от нашите дистрибутори. Търговската дейност осъществяваме в складовете ни на едро в с. Звъничево, област Пазарджишка, в близост до автомагистрала Тракия и гр. София, бул. Мария Луиза 126.


Като съвременна развиваща се фирма нашата основна цел е да постигаме желаните от нашите клиенти резултати, като залагаме на качество и ниски цени. Управляващият екип силно държи за имиджа и коректното отношение, за които приоритет са интересите на клиентите ни.

 
Открийте ни в Google+